Sunday, October 21, 2007

A funny tag by Sharon

I visited Sharon's blog and found myself got tagged. A funny one by her. So must tag someone else. Hahaha! Here goes...

LIST OUT THE TOP 5 PRESENTS YOU WISH FOR
1. Sony Vaio Notebook..hehe =D
2. BMW M3 Sport Evo
3. Huge collection of boots
4. Air-conditioner in my room
5. Can I have him as a present? heehee~

THE PERSON WHO TAGG-ED YOU IS
Sharon

YOUR 5 IMPRESSIONS OF HIM / HER
1. Fair
2. Slim
3. Loves pink! A lot! Haha!
4. Hardworking
5. Open-minded

MOST MEMORABLE THINGS HE / SHE HAS DONE FOR YOU
Ans = Erm...not yet lea...prolly in near future...savings....*hint hint* LoLx!!!

THE MOST MEMORABLE WORDS HE / SHE HAS SAID TO YOU
Ans = Memorable ah? We just chat nia leh. Haha! Gossip got a lot la. LoLx! Mm...she did wish me luck lor. Hiakz!

IF HE / SHE BECOME YOUR LOVER, YOU WILL
Ans = Hahahaha!!! We're not les ok.

IF HE / SHE BECOME YOUR ENEMY, THE REASON WILL BE
Ans = Don't think will la. Any misunderstand also solve dy ma. Nu ren yao da fang. Hehe =)

PASS THIS QUIZ TO 10 PEOPLE THAT YOU WISH TO KNOW HOW THEY FEEL ABOUT YOU
1. Ahlost
2. Gladiezz
3. Twvsk
4. Adeline
5. Anselm
6. Posh-Audz
7. Sophy
8. Carissa
9. Karen
10. Kayneth

** For those who has done this tag, then no need to do again. For those who has NOT yet done this tag, is up to you want to do it or not, and for those who seldom blogging, no need do. LOL! It's all up to you ^^

1. WHO IS NO. 7 HAVING RELATIONSHIP WITH?
Ans = Erm...don't know worh. Haha!

2. WHO IS NO. 9 HAVING RELATIONSHIP WITH?
Ans = Think she's single now. Ain't sure.

3. IF NO. 9 AND NO. 1 ARE TOGETHER, WILL IT BE A GOOD THING?
Ans = Wahrao! Hahaha! They're not les!

4. WHAT ABOUT NO. 1 AND NO. 5?
Ans = Erm...both are happily taken.

5. WHAT IS NO. 3 STUDYING?
Ans = He's working loo~

6. WHEN IS THE LAST TIME YOU CHATT-ED WITH NO. 6?
Ans = Ages ago. Haha!

7. DOES NO. 4 WORK?
Ans = She's studying at i-dont-know-which-college. Haha!

8. DOES NO. 8 HAS ANY COUSIN IN HER OWN SCHOOL?
Ans = Not sure lea..

9. WILL YOU WOO NO. 8?
Ans = She's a darling ok. But we're not les! Hahaha!

10. HOW ABOUT NO. 5?
Ans = He's good looking I admit but we barely know each other. Plus, he's happily taken by his baby. Hehe =)

11. DOES NO. 2 HAS ANY SIBLINGS?
Ans = I just know herHaven't ask yet. Haha!

12. HOW DID YOU GET KNOW ABOUT NO. 3 AND NO. 4?
Ans = Twvsk through Ahlost, Adeline through Kayneth

13. WHERE DOES NO. 1 LIVE AT?
Ans = Oh no! I never know she stays where! Apu~

14. HOW YOU GET TO KNOW NO. 2?
Ans = Through Ahlost

15. IS NO. 5 SEXIEST PERSON IN THE WORLD?
Ans = For a man, he's...erm....Haha! No comments. Teeheeeheee~~

1 comment:

aNsELm said...

Why Why ...Why, do i have to be number 5...and excuse me arh chabo...i'm not taken. I' m not dat old and i'm single...hehehhe..just not ready for a relationship...hehehe